Madrair Bäddsystem

Vårt bäddsystem har en unik komplett konstruktion som ger dig ett flexibelt och väl ventilerande underlag. Som är enkelt att justera för att passa just din kropp. Det gör dig avslappnad och bidrar till att du vaknar utvilad och fräsch utan att vara stel eller ha ont i kroppen.

Personligt inställd liggkomfort
Du avgör själv vilken mjukhetsgrad det skall vara. Med en handpump, som ingår, fyller du luftkärnan. Genom att pröva dig fram får du exakt den liggkomfort du vill ha. Den självförslutande ventilen möjliggör sedan smidiga justeringar till önskad mjukhetsgrad. Antingen genom att du fyller madrassen ytterligare eller enkelt tömmer ut lite luft.

Stöd för rygg och axlar
Madrairs produkter är resultatet av många års utvecklingsarbete för att ge den bästa tänkbara bäddkomforten för alla, oberoende av längd eller vikt. Det unika bäddsystemet ger exceptionell följsamhet och tryckutjämning för hela kroppsytan, som vilar mot madrassen, oavsett hur du ligger. Detta erhålls tack vare att när de delar av kroppen, som går ner djupare i madrassen, så flyttar luften sig åt sidorna och den perfekta tryckutjämningen uppnås. Allt ger sammantaget optimal viktfördelning och samtidigt ökad blodcirkulation

Perfekt för allergiker
Med Madrair får du alltid en behaglig sovtemperatur. Detta tack vare ett effektivt ventilationssystem, som transporterar bort kroppens värme och överskott av fukt. Materialen och den hygieniska aspekten gör att madrasserna rekommenderas även för personer med allergiska besvär, mot tillexempel tagel, lin, naturlatex, kvalster och damm.

Vår patenterade ventil
 Är en ny svensk uppfinning i Madrair produkterna – ett självförslutande ventilsystem med säkerhetsanordning. För luft- och vätskefyllda produkter i plastfolie och gummibehållare.

Ventilen gör det möjligt att fylla i och tömma extra snabbt. Fördelen är också att ventilens material är tillverkad av samma material som produkten. Detta gör att separation inte uppstår – något som ofta händer, med läckage som följd, när olika material sammanfogas. Ventilen höjer väsentligt kvalitén  på produkterna.

Madrairs produkter är godkända av Statens Provningsanstalt med möbelfakta. Produkterna har patentskyddat system.

Madrairs produkter är utvecklade i,  och tillverkas i Sverige.