BodylineAir Bäddsystem

Bodylineair® bäddsystem är långt ifrån ett traditionellt bäddsystem. Den unika kompletta konstruktionen ger dig ett flexibelt och väl ventilerande underlag. Som är enkelt att justera för att passa just din kropp. Det gör dig avslappnad och bidrar till att du vaknar utvilad och fräsch utan att vara stel eller ha ont i kroppen.

Personligt inställld liggkomfort

Du avgör själv vilken mjukhetsgrad det skall vara. Med en handpump, som ingår, fyller du luftkärnan. Genom att pröva dig fram får du exakt den liggkomfort du vill ha. Den självförslutande ventilen möjliggör sedan smidiga justeringar till önskad mjukhetsgrad. Antingen genom att du fyller madrassen ytterligare eller enkelt tömmer ut lite luft.

Stöd för rygg och axlar

Bodylineair® är resultatet av många års utvecklingsarbete för att ge den bästa tänkbara bäddkomforten för alla, oberoende av längd eller vikt. Det unika Bodylineair® systemet ger exeptionell följsamhet och tryckutjämning för hela kroppsytan, som vilar mot madrassen, oavsett hur du ligger. Detta erhålls tack vare att när de delar av kroppen, som går ner djupare i madrassen, så flyttar luften sig åt sidorna och den perfekta tryckutjämningen uppnås. Allt ger sammantaget optimalviktfördelning och samtidigt ökad blodcirkulation

Perfekt för allergiker

Med Bodylineair® får du alltid en behaglig sovtemperatur. Detta tack vare ett effektivt ventilationssystem, som transporterar bort kroppens värme och överskott av fukt. Materialen och den hygieniska aspekten gör att madrasserna rekommenderas även för personer med allergiska besvär, mot tillexempel tagel, lin, naturlatex, kvalster och damm.

Quickly®

 Quickly® en ny svensk uppfinning i Bodylineair® produkterna – ett självförslutande ventilsystem med säkerhetsanordning. För luft- och vätskefyllda produkter i plastfolie och gummibehållare.

Quickly® gör det möjligt att fylla i och tömma extra snabbt. Fördelen är också att ventilens material är tillverkad av samma material som produkten. Detta gör att separation inte uppstår. Något som ofta händer, med läckage som följd, när olika material sammanfogas. Quickly® höjer kvaliten väsentligt på produkterna.

Bäddmadrass

Innehåller en Bodylineair® luftkärna. Klädseln består av bomull och polyester. Klädseln är treskiktad, sydd i rutmönster, sk ”quiltad”. Materialen i madrassen är tvättbara. När de älskade barnen hälsar på sängen och en ”olycka” inträffar, så är det ingen katastrof.

Madrassen är utvecklad för de som har ont t ex i ryggen eller för de som bara vill kunna sova lite bättre.

Bäddmått:

Bredd 80, 90, 105, 160*, 180* cm
Längder 200, 210 cm
Tjocklek 7,5 cm

Specialmått på beställning

*består av 2 st 80 cm eller 2 st 90 cm luftkärnor med en gemensam klädsel. Respektive person väljer sin hårdhetsgrad och stör inte vid ändrat läge.

 Cool Pillow Sovkudde

CoolPillow sovkudde erbjuder exakt rätt anatomisk utformning, tack vare sin steglösa reglerbarhet. Ingen annan kudde är lika anpassningsbar som CoolPillow sovkudden. Med rätt inställning för halskotepelaren, ett naturligt läge och en riktig avlastning under sömnen. Den minskar risken för stelhet och smärtor i nacken.

CoolPillow är även bra för damm- kvalster- och dun allergiker. Kuddens innehåll består av en dunmjuk polyesterfiber – bollfiber, samt luftkärna av polyuretan med självförslutande ventil.

Resemadrassen

Samma luftkärna som i bäddmadrassen. Klädseln är av bomull och polyester. Med sin ringa volym ofylld och sin låga vikt är Bodylineair® en smidig och alldeles förträfflig resemadrass. Sov gott var du än är och känn dig som hemma.

För den som hyr en fjäll- eller sommarstuga, reser till sydeuropa eller får låna en lägenhet nånstans. Och som vill slippa sova på en hård madrass. Eller sova på en madrass med ”tveksam” historia.

Bäddmått:

Finns i bredd 80, 90 cm
Längder 200, 210 cm
Tjocklek 7,5 cm

Specialmått på beställning

Produkterna är godkända av Statens Provningsanstalt med möbelfakta. Produkterna har patentskyddat system.