Kunder – om rese- och bäddmadrassen

M P, Eneryda. Diskbråck nacke och ländrygg

”När jag slapp trycket mot axlar, nacke och höfter då försvann det mesta av min värk. Underbart att slippa dessa nattvandringar och istället kunna sova ordentligt”.

B-M L, Saltsjöbaden. Froozen shoulders – spända muskler i axlar och armar.

”Har prövat sjukgymnastik, akupunktur mm men inget har hjälpt speciellt mycket. Nu sover jag hela nätterna efter att tidigare vaknat med värk 4-5 gånger varje natt. Dessutom är jag mycket bättre nu, mindre smärta och större rörlighet”.

M J, Malevik. Artros – förslitning i höften med bortslitet brosk

”Har fått ett nytt liv. Man vaknar pigg och utan värk någonstans. Det är så att man riktigt längtar efter att få gå och lägga sig. Denna madrass skulle alla människor ha, vare sig man har värk eller ej”.

K L, Järfälla. Allmän känsla av trötthet i ryggen

 ”Med denna madrass är det helt enkelt så att man ligger bättre. Härligt veta att man varje kväll har något gott som väntar”.

S E, Motala. Värkproblem i nacke och rygg.

”Klarar ej att sova alls på andra madrasser, har prövat allt. Luft är det bästa för mig. Tar nu dessutom alltid med mig madrassen på mina resor”.

S O, Göteborg. Trött efter vissa arbetsdagar.

”Denna madrass måste vara Guds gåva till mänskligheten. Vi slåss om vem som skall få sova på den”.

R L, Göteborg. Ont i ryggen

”Under en 5-årsperiod har jag haft ont i min rygg och inte kunnat sova på natten utan var tvungen att gå upp och gå flera gånger. Jag provade flera olika typer av annonserade hälsomadrasser, men ingen hjälpte, Tempur och liknande. Då provade jag Air Comforts luftfyllda madrass. En enda natt och jag blev fri från mitt ryggproblem. Nu har jag även köpt en resemadrass samt madrasserna till mina barn. Alla mår nu bra”.

A-L S, Höör

16 Maj, 2012. Hej. Nu har jag provat madrassen sedan jag fick den och jag kan bara säga att den är fantastisk. Min värk på morgonen är nästan som bortblåst, har ”bara” lite ont kvar i korsryggen (en gammal skada) Jag köpte madrassen med tanke på semester i Spanien. Jag kan inte längre leva på Voltaren för att klara av deras hårda sängar. Nu drömmer jag om en madrass till min 105 cm breda säng men det är mycket pengar. Vänligen, A-L.

V E, Umeå

Juli 2012.Hej. Kom sent igår hem från Öland och har nu sovit en hel vecka på madrassen! Sov hur skönt som helst och vaknade i princip inte en enda gång under natten på en hel vecka. Så den var riktigt skön 🙂 Ser att det blivit ett litet märke på ett par ställen trots att jag varit extremt försiktig med den. Men jag hoppas att det bara är ytligt… Ring om ni vill veta mer! Mvh V

(Namnen är ersatta av initialer).