Köpvillkor

Köpvillkor:

Nedan följer våra köpvillkor, läs gärna igenom dessa innan du handlar.

När du använder Madrairs hemsida så godkänner du automatiskt våra villkor. Vi följer de lagar och regler, inklusive personuppgiftslagen (PUL), som finns för att skydda din intrigritet. Bilder och övrigt innehåll på Madrairs hemsida är skyddat enligt svensk och internationell upphovsrätt.

Ändringar och tillägg

Madrair förbehåller sig rätten att göra ändringar och tillägg till dessa köpevillkor utan varsel.

Betalningsmetoder
Vi erbjuder följande betalningsmetoder:

Kortbetalning – Mastercard & VISA via PayPal
Vi tar emot bank och kreditkort. Transaktionen sker över en säker och krypterad anslutning.
Vid betalning med kreditkort behöver du inte ange personnummer samt tillkommer ingen fakturaavgift.

Förskottsbetalning
Betala snarast till vårt bankgiro OBS! SKRIV DITT NAMN i bankens meddelandefält. För att skynda på leveransen, skicka en bekräftelse till info@madrair.se när betalningen är genomförd. Om betalningen ej kommit oss tillhanda inom 2 vardagar makuleras ordern.

Faktura
Både företag och privatpersoner kan beställa mot betalning via faktura.
För att du som privatperson skall kunna handla mot faktura måste du ha svenskt personnummer och inte ha några betalningsanmärkningar. Sedvanlig kreditprövning på alla nya kunder. Vi förbehåller oss rätten att när som helst neka kund betalning mot faktura även om kreditprövningen genomgår alla standardkrav. En fakturaavgift utgår med 36 kr. Vid påminnelse tillkommer en avgift med 50:- samt dröjsmålsränta med 24 % + gällande referensränta.

Kontant betalning

OBS! Gäller endast vid avhämtning enligt överenskommelse via tel eller mail.

Äganderätt

Äganderätten för samtliga produkter sålda av Madrair kvarstannar hos Madrair till fullständig betalning gjorts till Madrair.

Priser
De priser du finner på vår handelsplats är dagsaktuella priser där annat ej anges.
Samtliga priser och avgifter anges inklusive moms. Produktpriser anges exklusive frakt och avgifter. Vid slutbeställning i kassan ser du alltid tydligt alla avgifter och skatter. Moms betalas alltid av kund.

Ålderskrav
Du måste vara minst 18 år fyllda för att kunna beställa hos oss. Är du under 18 år så måste du ha målsmans skriftliga tillåtelse för att beställa.

Leverans
Vi använder oss av Posten som distributör. Din beställning levereras normalt inom 2-4 vardagar efter din beställning. Postens leveranstid tillkommer, vilken oftast är 1-2 arbetsdagar. Vi gör allt som står i vår makt för att leverera så fort som möjligt, med reservation för ökad leveranstid vid hård arbetsbelastning.  Du är även välkommen att hämta madrasserna själv ifall du har vägarna förbi!

Ångerrätt
Vi följer Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) 4 § 1 p respektive Konsumenttjänstlagen (1985:716) 42 §.
Om det mot förmodan skulle uppstå en tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer, läs mer på www.arn.se.
Hör av dig till oss vid eventuella frågor eller problem, vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp!

Reklamationer
Om det är något fel på produkten som inte kan härledas till ditt inskickade ursprungsmaterial eller om vi skickat dig fel vara, kontaktar du oss på info@madrair.se snarast efter mottagandet av beställningen. Kontakta Madrair för vidare instruktioner om hur du returnerar varan. Du har rätt att öppna förpackningen men returnerade produkter ska vara i väsentligen oförändrat skick.

Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.